18 Aralık 2016 Pazar

GetMyAds nedir ve nasıl para kazanılır?

Getmyads 12 ay önce aktif olan ve satış ortaklığı (affiliate marketing) sistemine geçmiş bir şirkettir.Getmyads 2011 yılında reklam şirketi olarak kuruldu. 2011 de müşterileriyle reklam vereceği dünya çapında ki sitelerin arasında bi nevi aracı şirket gibi çalışarak reklam platformlarında çok iyi bir isim yaptı. Mayıs 2015 te satış ortaklığı sistemine girmeye karar verdi.Bu süreçte çalışmalarını başlatan şirket Ocak 2016 tarihinde kapılarını satış ortaklarına açarak iyi bir kazanç sistemi ile birlikte bizlere bir kazanç kapısı açmış oldu. İnternetten para kazanma fırsatı sunmuş oldu…

Kısaca  Şirket toplu reklam  alanı satın alıyor, Google, Facebook, Yahoo, Yandex, Twitter gibi ünlü sitelerin reklam yerlerine aylık 7 Milyon Dolardan fazla para ödeyerek satın alıyor ve dışardan firmalara bu yerleri kiralıyor, bizden aldığı 50 Dolarlık reklam paketlerinide bu ödemeleri yapmak için kullanyor ve bunun sayesinde ödeme yapıyor..

GetMyads’in CEO’su, Frank Hanson  uzun yıllar internet üzerinde başarılı elde etmiş, başarılı bir girişimci. GetMyAds 75 den fazla alışveriş ağının bir çok dilde partneri. Gitgide daha fazla ağ her hafta aramıza katılmakta. 200.000 den fazla müşterilerimiz ve üyelerimiz  ile GetMyAds bu sektörde en hızlı büyüyen şirketlerin arasında bulunmaktadır. GetMyAds 2,400 den fazla sosyal medya, online blog, bilgilendirici ve eğlendirici milyonlarca üyeyi kapsayan internet ağına sahiptir. GetMyAds yeterince esnek ve büyük kampanyaların üstesinden gelecek kapasiteye sahip.Ayrıca yeni müşteriler ve üyelerin basamak basamak pazarlama sektörünün kapısından geçmesine yardımcı oluyor. Kârlı Geri Ödeme programı ve kazançlı üye programı sizi bizle rekabet edebilecek bir şirketin olmayacağına ikna edecek.

* Ofisi HongKong'da bulunmaktadır.
* Dünya genelinde 200.000 den fazla  üyeye sahip.
* 35 milyondan fazla geri ödenmiş komisyonu var.
* Aylık 12 milyon reklam bütçesi bulunmaktadır.
* Alınan paketleri ömrü 600 gün.
* 1000 pakete ulaşınca aylık 7500 dolar (ekipsiz) kazanç sunuyor.
* Kazançlarınızı saatlik olarak hesabınızda görebilirsiniz.
* 20 dolar üstünü anlık çekebilirsiniz.
* Satın aldığınız her bir token ile 200 tıklanmaya yada 2000 görüntülenmeye kadar da sizin reklamlarınızı yayınlamaktadır.
* Birtek kişi dahi madur edilmemiştir şimdiye dek.
* Üyelik ödemesi yok.
* Müşteri arama derdi yok.
* Reklama tıklama zorunluluğu yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder